Delivering Leading Technology and Personalized Care

Szerencsejáték-történelem: A legnagyobb nyeremények

Az élet motivációja mindenki számára más. A szerencsejátékban azonban minden embert a győzelem eszméje vezérel más értelemben. Mindenki nagy mennyiségű pénzt akar nyerni minimális erőfeszítéssel. Ez nem lehetetlen, de az ilyen esetek rendkívül ritkák. Olyan ritka, hogy ezek a szerencsések mindig helyet játszanak a szerencsejáték történetében.

Menjünk le az üzletbe, és beszéljünk a világ legboldogabb embereiről.

25 000 000 millió dollár, Elmer Sherwin

Kezdjük egy olyan történettel, amit soha nem hinnél el, ha egy filmben vagy könyvben látnál. Első hősünk meglátogatta a Mirage kaszinót Las Vegasban nem sokkal a megnyitása után, és hatalmas 4 600 000 dollárt nyert. Egy teljes 16 év után (úgy tűnik, amikor el tudta költeni ezt az összeget) újra meglátogatta a helyet. És kitalálja, mit tett? Ismét nyert! Ezúttal 21 000 000 dollár volt. A pletyka szerint a kaszinó tulajdonosa fél az Elmer újabb látogatásától.

38 000 000 millió dollár, Peter, Norvégia

A következő szerencsés játékos egy virtuális kaszinóban játszott, de valódi pénzt nyert. Jobb lenne szürreális pénzt mondani. Peter a kedvenc progresszív jackpot nyerőgépére fogadott. Néhány perccel később a férfi milliomos volt. 38 000 000 dollárt kapott! Igen, sokan játszanak online nyerőgépeket, és a győzelem nem ritka. De az ilyen hatalmas jelenségek mégis ritkák.

image

40 000 000 dollár, fiatal mérnök

A nagy nyeremények a résidőkön mindig a történelemben mennek le. A győztesek velük jönnek. A 25 éves «fiatal mérnök,», ahogy ő nevezte magát, nyert a Las Vegas-i Excalibur-on. Felsétált, betett egy $100-es chipet az autóba, és előjött $40 000 000-vel a zsebében. Inkább nem hagyta el, mert inkább a nyereményét évente 1 500 000 dollár formájában kapta meg.

$30 000 000 vagy több, Kerry Packer

Az utolsó hősünk éppen Vegas egyik kaszinójában játszott. Egy éjszaka alatt több mint egymilliárd dollárt költött (!!!) dollár. Nem minden régió költ ennyit naponta. A teljes nyereménye azonban 30-40 millió dollár körül volt. És $1 500 000-et hagyott el, mint egy tippet!

Nem kell progresszív slotokat játszanod ahhoz, hogy meggazdagodj. Sok játékos kis, de rendszeres összegeket keres alacsony volatilitással és alacsony tétes résidőkkel. Vannak olyan játékosok is, akik profi módon keresnek pénzt pókerezni, a kis összegektől a nagyig, milliókig és tízmilliókig.

Szeretné, hogy a történelem magad nyerésével nyolc számjegyű pénzt? Kezdj el játszani a kaszinóban 22 Bet https://legjobbmagyarkaszino.com/22bet-casino, mert ki nem kockáztatja pezsgőt inni!

Find Address

Please contact one of our locations nearest you today to schedule an appointment or to learn more about the services we provide.


Чтобы изменить масштаб, прокручивайте карту, удерживая клавишу Ctrl.

Управление человечком в режиме просмотра улицЧеловечек находится над картойУправление человечком в режиме просмотра улиц
Google
Картографические данные © 2023 Google, INEGI
Картографические данные © 2023 Google, INEGI